top of page
UKK

UKK

 • Miten voin aloittaa joo­ga­har­ras­tuk­sen?
  Voit ilmoittautua ajan­va­raus­jär­jes­tel­mäs­sä Valon joogakursseille. Aloittelijoille sopivia tunteja ovat mm. Valon aamujooga, Hatha sekä Yin-jooga. Tutustu tuntien sisältöihin tuntikuvauksista Jooga-välilehdeltä. Syksyisin ja keväisin Valossa järjestetään myös joogan alkeiskursseja.
 • Pitääkö tunneille il­moit­tau­tua etukäteen?
  Suosittelemme ilmoittautumaan kursseillemme. Jos et pääse osallistumaan kurssille, voit kurkata ajan­va­raus­jär­jes­tel­mäs­tä, onko tunneilla tilaa ja varata paikan yksittäiselle tunnille.
 • Voiko joo­ga­tun­nil­le tulla, vaikka ei olisi käynyt koskaan joogassa?
  Kyllä. Silloin kannattaa aloittaa rauhallisilta tunneilta, kuten esimerkiksi Yin-jooga tai Valon aamujooga. Katso tuntikuvaukset Jooga-sivulta.
 • Voiko Valossa maksaa lii­kun­tae­tuuk­sil­la?
  Kyllä, Valossa voi ryhmätunteja maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin liikuntaetuuksilla. Epassin hyvinvointietuus käy myös fysioterapiaan. Huom! Vuonna 2021-2022 Valossa voi maksaa myös Valkeakosken kaupungin korona-setelillä sekä kursseja että fysioterapiaa.
 • Voiko fy­sio­te­ra­pi­aan tai joogaan ostaa lah­ja­kort­tia?
  Kyllä. Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle tai tietyn määrän fysioterapia- tai joogakertoja. Lahjakortin voi noutaa Valosta 15min ennen tuntien alkua tai sovittuna ajankohtana. UUTTA! Nyt voit ostaa lahjakortin myös ajan­va­raus­jär­jes­tel­mäs­täm­me juuri silloin, kun sinulle sopii.

Pysy ajan tasalla!

 Tilaa sesongittain ilmestyvä uu­tis­kir­jeem­me

Voit seurata meitä sosiaalisen median kanavissa, mutta jos tilaat uutiskirjeemme, saat tuoreimmat kuulumiset myös sähköpostiisi.

Ota meihin yhteyttä

Kiitos viestistä!

bottom of page