top of page

Tie­to­suo­ja­se­los­te

1. Valon fysio&joogan yleiset ehdot

1.1  Ehdot ovat osa Valon fysio&joogan jäsensopimusta. Ohessa olevat ehdot koskevat ostettuja kerta- ja sarjakortteja sekä va­hin­gon­kor­vaus­vas­tuu­ta. Kertakorttien ja sarjakorttien katsotaan tulleen voimaan asiakkaan ostettua kortin Valon fysio&joogan Glofox-ajan­va­raus­pal­ve­lus­ta.

 

2. Valon fysio&joogan kertakorttien ja tuntien varaussäännöt

2.1  Valon fysio&joogan ryh­mä­lii­kun­ta­pal­ve­lui­den käyttäminen edellyttää harjoitteluoikeuden ostamista (esimerkiksi kertakäynti, sarjakortti tai kurssimaksu).

 

2.2  Valon fysio&joogan viikkotunneille ja online-tunneille voi varata paikan internetsivun ”varaa aika” kautta. Mahdollinen varauksen peruutus tulee tehdä neljä (4) tuntia ennen varatun tunnin alkua. Ajoissa peruutetun varauksen käyntikerta (credit) palautuu asiakkaan profiiliin uudelleen käytettäväksi. Pankkikorttimaksu palautetaan asiakkaan tilille. Mikäli asiakas ei peru tuntia ajoissa, veloitetaan tunnista käyntikerta/kertamaksu.

 

2.3  Tunti/kurssi tulee maksaa etukäteen Glofox-ajan­va­raus­jär­jes­tel­män kautta joko pankkikortilla tai crediteillä. Vain siinä tapauksessa, että asiakas haluaa maksaa kertakäynnin Valon fysio&joogassa toimivilla liikuntaetuuksilla, asiakas voi valita maksutilanteessa kohdan ”maksa myöhemmin” ja maksaa tunnin saapuessaan paikan päälle. Muilla maksuvälineillä tunti maksetaan siis aina etukäteen. Yksittäistä online-tuntia ei voi maksaa liikuntaetuuksilla netin kautta, mutta liikuntaetuuksilla voi käydä Valon fysio&joogassa paikan päällä ostamassa sähköisen online-sarjakortin.

 

2.4 Asiakkaan varatessa aikaa ajan­va­raus­jär­jes­tel­män kautta fysioterapiaan, valitsee asiakas aina ”maksa myöhemmin”- vaihtoehdon.

 

2.5  Valon fysio&joogan kursseille ja workshopeihinvoi varata paikan internet-sivujen ”varaa aika” kautta. Kurssimaksu tulee maksaa heti sen varatessa. Mikäli henkilö haluaa peruuttaa varauksen, se tulee tehdä viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen kurssin alkamista. Ajoissa peruttujen varauksien maksu palautetaan asiakkaalle. Mikäli asiakas peruu kurssipaikan alle viiden (5) vuorokauden sisällä kurssin alkamisesta, palautetaan kurssimaksu vain lääkärintodistusta vastaan.

 

3. Va­hin­gon­kor­vaus­vas­tuu

3.1  Valon fysio&joogalla on toi­min­nan­vas­tuu­va­kuu­tus, joka korvaa Valon yleisissä tiloissa (pukuhuone, eteistilat, wc jne.) vahinkoja (esim lukastuminen) vakuutuksen ehtojen mukaisesti. Ryhmätunnille osallistuvalla asiakkaalla tulee olla oma voimassa oleva vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka kattaa tunnilla tapahtuvat mahdolliset tapaturmat ja vahingot. Asiakkaita ei ole vakuutettu liikunnan osalta Valon fysio&joogan toimesta.

3.2   Valon fysio&jooga ei vastaa sen tiloissa tapahtuvista mahdollisista varkauksista tai muista asiakkaan Valon fysio&joogan tiloihin tuoman henkilökohtaisen omaisuuden menetyksistä.

 

4. Mahdolliset asiakkaan ja Valon fysio&joogan väliset kiistat pyritään ratkaisemaan yhteistyössä ja hyvässä hengessä

Valon fysio&jooga kiittää!

ValonLogo-hd.png
bottom of page