top of page

Ilmoittaudu tunnille alla olevasta linkistä.

Hinnasto

23.8.2021 alkaen

 

Kurssimaksut määräytyvät kurssin keston mukaan. Tarkemmat kurssien hinnat näkyvät Vellossa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kertamaksu 16€* 

Mattovuokra 2€

*Hinnat sisältävät ALV 10% 

 

Maksuvälineenä käy myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi, Eazybreak ja Edenred. Mobiiliversioilla voi tehdä myös etämaksun. Syksyllä 2021 ja keväällä 2022 voit maksaa myös Valkeakosken kaupungin koronasetelillä.

untitled-96 (1).jpg
Screenshot 2023-01-23 at 11.54.15.png

Lyhyt Joo­gae­ti­ket­ti

Saavuthan tunnille ajoissa ja vain terveenä!

Valon ovet aukeavat viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja sulkeutuvat, kun tunti alkaa. Myöhässä ei voi tulla tunnille. Joogatunti alkaa yleensä al­ku­rau­hoit­tu­mi­sel­la tai -meditaatiolla, joten annetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus nauttia tunnista ilman keskeytyksiä. Tarkistathan myös, että kännykäsi ja älykellosi on "älä häiritse"- tilassa, Ennen tunnin alkua pyritään välttämään salissa äänekästä keskustelua ja annetaan mielen jo rauhoittua tulevaan tuntiin.

Tee­ma­tun­nit, kurssit, rää­tä­löi­dyt har­joi­tuk­set ryhmille, luennot ja yri­tys­tun­nit hin­noi­tel­laan erikseen ja so­pi­muk­sen mukaan.

Jooga on koko­nais­val­tai­nen har­joi­tus­me­ne­tel­mä,

Screenshot 2023-01-23 at 12.00.23.png

joka sopii jokaiselle omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Jooga edistää kehon ja mielen tasapainoa. Se lisää lihasvoimaa, parantaa liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Säännöllinen joogaaminen vähentää stressiä ja auttaa parempiin yöuniin. Tiedostettu hengitys on tärkeä osa joogaa. Keskittymällä hengitykseen voimme joko lisätä energiaa tai rauhoittua, tilanteen mukaan. Jooga voi olla yhdelle mielen harjoitus, toiselle fyysinen harjoitus tai se voi olla molempia. Jokainen joogaa omista lähtökohdista käsin. Jooga sopii kaikenikäisille, niin lapsille, aikuisille kuin senioreillekin. Joogatyylejä on monia. Kokeilemalla erilaisia tunteja löydät itsellesi sopivimman tavan joogata. Kysy ohjaajalta neuvoa, jos et ole varma, miltä tunnilta sinun kannattaisi aloittaa. Valon fysio&joogassa monet tunnit sopivat eri tasoisille joogan harrastajille, sillä ohjaaja antaa tunneilla eri variaatioita liikkeille. Asiakkaiden käytössä on myös monipuolisesti joogan apuvälineitä kuten joogatiilet, -vyöt ja bolsterit eli joogatyynyt.

Mitä Jooga on?

Katja
Ohjaajat
IMG-20210520-WA0003.jpg

Katja

Valon fysio&joogan yrittäjä, psykofyysinen fy­sio­te­ra­peut­ti, joo­gao­pet­ta­ja

Olen Valon fysio&joogan perustaja ja omistaja. Ammatiltani olen fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja joogaopettaja. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2006 ja olen työskennellyt siitä lähtien fysioterapeuttina yksityissektorilla kouluttautuen jatkuvasti lisää, jotta voin auttaa asiakkaitani mahdollisimman laajasti. Asiakkaani ovat kaiken ikäisiä tuki- ja lii­kun­tae­lin­vai­vois­ta kärsiviä ihmisiä. Yhä enemmän minua kiinnostaa ihminen kokonaisvaltaisesti ja siitä syystä opiskelin myös psykofyysiseksi fysioterapeutiksi. Ihminen on kokonaisuus, jossa mielen haasteet vaikuttavat kehoon ja kehon haasteet vaikuttavat mieleen.

 

Fysioterapiatyön lisäksi olen ohjannut yli 20 vuotta erilaisia ryh­mä­lii­kun­ta­tun­te­ja aina vesijumpasta ja Body Pumpista kahvakuulaan ja selkätunteihin. Kun tutustuin joogaan, se vei heti mukanaan. Joogassa on kaikki -yhden tunnin aikana voi hikoilla ja haastaa itseään vahvoissa asanoissa ja hetken päästä hengittää lempeässä venytyksessä. Jooga huomioi niin kehon kuin mielen ja joogan "työkalut" hermoston rauhoittamiseen tai aktivoimiseen ovat todella mielenkiintoiset. Vuonna 2018 perustin Valon fysio&joogan ja sain kaiken osaamiseni saman katon alle. Valossa voin tarjota palveluita, jotka tukevat asiakkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ota yhteyttä

bottom of page