top of page

Hei,

olen Susanna. Olen ammatiltani fysioterapeutti, Rosen-kehoterapian loppuvaiheen opiskelija ja joogaohjaaja. Valon fysio&joogassa otan vastaan Rosen-kehoterapian asiakkaita ja ohjaan joogaa.

Olen tutustunut Rosen-menetelmään vuonna 2009. Vaikutuin tästä lempeästä ja väkevästä anatomiaan ja fysiologiaan perustuvasta lähestymistavasta, joka mahdollistaa yhteyden lihasjännitysten mukanaan kantamiin tunnekokemuksiin turvallisessa tilassa. Rosen-terapiassa kehon kantama tunnekokemus tuli turvallisesti tavoitetuksi, kohdatuksi ja toi mukanaan oman elämän oivalluksia. Elämä alkoi avautua uudella tavalla. Muistan, kun lähdin ensimmäisen kerran Rosen-terapiasta ja tunsin olevani enemmän läsnä omassa itsessäni kuin koskaan ennen ja samalla oloni oli kevyt tavalla, jota en olisi uskonut voivani koskaan kokea.

Rosen-terapeutin opinnot aloitin vuonna 2010 ja olen edennyt opinnoissani oman elämäni sallimassa rytmissä Rosen-menetelmän tietoa hiljakseen sulatellen ja ymmärrystä syventäen. Olen tehnyt opintojani kansainvälisesti Suomessa ja Tanskassa. Tutustuttuani Rosen-menetelmään vaihdoin yliopisto-opintoni fysioterapeutin opintoihin, sillä halusin ymmärtää enemmän anatomiasta, fysiologiasta ja ihmisen mahdollisuuksista vapaaseen liikkeeseen ja kokonaisvaltaisesta kehon viisaudesta.

Rosen- kehoterapia

Rosen-menetelmän perustana on oivallus, että lihasjännitykset syntyvät kehoon suojaamaan kuormittavissa tai ylivoimaiselta tuntuvissa elämäntilanteissa tai hetkissä, joissa koemme että todellinen tunteemme on epäsopiva tai ei-hyväksyttävä ja haluamme sivuuttaa sen. Toisinaan nämä lihasjännitykset jäävät tiedostamatta kehoon pidemmäksi aikaa rajoittaen hengitystä, liikettä, ilmaisua ja olemista, yhteyttä toisiin ihmisiin sekä saattaavat aiheuttaa myös kipuja.

Rosen-menetelmän on kehittänyt fysioterapeutti Marion Rosen. Rosen-terapeutin koulutus on pitkä kurssimuotoinen koulutus, joka kestää vähintään 4-5 vuotta. Koulutuksen loppuvaiheessa olevalle harjoitusjaksolle kuuluu 350 harjoitusvastaanottoa.

Miksi Rosen-terapiaan?

 

- rentoutuminen: fyysisten jännitysten hellittäminen ja niistä johtuvien kiputilojen lievittyminen

- tunteiden tunnistaminen ja kohtaaminen

- kehomieliyhteyden vahvistuminen

- itsetuntemuksen lisääntyminen 

- irti päästäminen vanhoista tunnetaakoista 

- luovuuden ja elämänilon voimistuminen

Lue lisää rosenmenetelma.fi/

Hinnasto:

60min/ 60€ 

75min / 70€ (ensikäynti sis. alkuhaastattelun 15min)

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä whatsapp, viestillä, messenger, soittamalla tai sähköpostilla: susanna@rosenmenetelma.fi / 0407694998 / Susanna

bottom of page