Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

                                                          ILMOITTAUDU TUNNILLE TÄSTÄ

 

 

 

 

 

HINNASTO (1.9.2020 alkaen)

 

Kertamaksu 14€

5krt kortti (voimassa 2kk) 62€

10krt kortti (voimassa 4kk) 115€

20krt kortti (voimassa 6kk) 190€

Uuden asiakkaan tutustumisviikko 20€ (Rajaton käyttö viikkotunneille 7vrk)

Mattovuokra 2€

Hinnat sisältävät ALV 10%

Maksuvälineenä käy myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä ePassi, Eazybreak ja Edenred.

Vanhentunutta sarjakorttia voi käyttää 3€ lisämaksusta/kerta.
Kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa Valon fysio&joogan viikkotunneille.

 

Teematunnit, kurssit, räätälöidyt harjoitukset ryhmille, luennot ja yritystunnit hinnoitellaan erikseen ja sopimuksen mukaan. Kysy tarjous: info@valonfysiojajooga.fi

 

Klikkaa Ilmoittaudu-linkkiä ja varaa paikkasi haluamallesi tunnille. HUOM! Jos haluat perua varauksen, se pitää tehdä viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan kertamaksu tai yksi rasti sarjakortista. Jos tunti on täynnä, kannattaa ilmoittautua jonotuslistalle laittamalla viesti puh. 0405363723. Tunti toteutuu, jos sille on ilmoittautunut väh. 4 henkilöä. Mahdollisesta toteutumattomasta tunnista ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä (muistathan ilmoittaa puhnumerosi varausta tehdessäsi). 

 

 

 

LYHYT JOOGAETIKETTI

Saavuthan tunnille ajoissa. Valon ovet aukeavat viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja sulkeutuvat, kun tunti alkaa. Myöhässä ei voi tulla tunnille. Joogatunti alkaa yleensä alkurauhoittumisella tai -meditaatiolla, joten annetaan kaikille yhtäläinen mahdollisuus nauttia tunnista ilman keskeytyksiä. Tarkistathan myös, että kännykäsi on äänettömällä, ja siihen ei myöskään voi vastata tunnin aikana. Ennen tunnin alkua pyritään välttämään salissa äänekästä keskustelua ja annetaan mielen jo rauhoittua tulevaan tuntiin.  

 

MITÄ JOOGA ON?
Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii jokaiselle omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Jooga edistää kehon ja mielen tasapainoa. Se lisää lihasvoimaa, parantaa liikkuvuutta ja rauhoittaa mieltä. Säännöllinen joogaaminen vähentää stressiä ja auttaa parempiin yöuniin. Tiedostettu hengitys on tärkeä osa joogaa. Keskittymällä hengitykseen voimme joko lisätä energiaa tai rauhoittua, tilanteen mukaan. Jooga voi olla yhdelle mielen harjoitus, toiselle fyysinen harjoitus tai se voi olla molempia. Jokainen joogaa omista lähtökohdista käsin. Jooga sopii kaikenikäisille, niin lapsille, aikuisille kuin senioreillekin. Joogatyylejä on monia. Kokeilemalla erilaisia tunteja löydät itsellesi sopivimman tavan joogata. Kysy ohjaajalta neuvoa, jos et ole varma, miltä tunnilta sinun kannattaisi aloittaa. Valon fysio&joogassa monet tunnit sopivat eri tasoisille joogan harrastajille, sillä ohjaaja antaa tunneilla eri variaatioita liikkeille. Asiakkaiden käytössä on myös monipuolisesti joogan apuvälineitä kuten joogatiilet, -vyöt ja bolsterit eli joogatyynyt.

 

TUNTIKUVAUKSET

 

RENTOUTTAVA YIN: Tunti on restoratiivinen eli mieltä ja kehoa rauhallisesti ja meditatiivisesti eheyttävä tunti. Se sisältää pitkäkestoisia venytyksiä, jotka rauhoittavat hermojärjestelmää ja mieltä. Sali on talvisin lämmitetty mukavan lämpöiseksi (n.+25 astetta). Tämä tunti sopii palauttavaksi harjoitukseksi tai illan päätteeksi.

 

YANG TO YIN: Tämä tunti on yhdistelmä rauhallista liikettä ja pitkiä Yin-venytyksiä. Sopii kaikentasoisille joogaajille.

 

LEMPEÄ FLOW: Tunnilla tehdään virtaavasti etenevää, rauhallista  Flow-sarjaa, joka sopii niin aloittelijoille kuin jo pidempään jooganneillekin. Talvisin tunti pidetään lempeästi lämmitetyssä salissa (n.+25 astetta)  lämpöjoogana.

 

VOIMAFLOW: Tämä dynaaminen tunti haastaa sinut, joka olet tottunut treenaamaan! Tunti sisältää hyvät lämmittelyt, jonka jälkeen edetään kohti joogan haasteellisempia asanoita. Tunti päätetään aina rauhoittumiseen ja loppurentoutumiseen. 

 

AAMUJOOGA: Virkistävä aamun avaus jokaiselle joogan ystävälle kunto- ja taitotasoon katsomatta. Tälle tunnille uskaltaa osallistua jokainen aamuvirkku. Tunnilla herätellään keho tulevaan päivään lempeillä, avaavilla liikkeillä ja virkistävillä hengitysharjoituksilla. 

 

VALONSELKÄ: Kehoa huoltava fysioterapeuttinen tunti, jossa kiinnitetään huomiota keskivartalon hallintaan sekä niska-hartiaseudun hyvinvointiin. Tunti sisältää tasapainoharjoitteita, nivelten ja rangan liikkuvuusharjoitteita sekä syvien lihasten vahvistamista.  Tämä tunti ei ole joogatunti vaan fysioterapeuttinen selkätunti.

 

ASTANGA: Astanga- tunti on dynaaminen joogatunti. Astangassa harjoitus koostuu aina samoista asanoista, jotka tehdään tietyssä järjestyksessä. Harjoituksessa yhdistetään liike ja hengitys. Tätä kutsutaan vinyasaksi. Astangan mysore-tunnilla jokainen tekee omassa tahdissa opettajan avustuksella astangasarjaa. Mysore-tunnille voit osallistua, jos astangan alkeet ovat sinulle tutut.

 

KURSSIT

Valossa järjestetään erilaisia kursseja, joista ilmoitetaan erikseen.